Onderdeel van Rotterdam Street Culture Week

Kijk Je Kop

september 9, 2023
4:25 pm
Koperslagerstraat, 3077 MD Rotterdam
Koperslagerstraat
Kijk Je Kop!
Trevor Xavianey
Kijk Je Kop
Gratis muzikale voorproef op 9 September!

Kijk Je Kop plugt in op Zuid.

Op 9 september om 16.25 uur vindt de urban comedyshow Kijk Je Kop plaats in Rotterdam Zuid tijdens de Rotterdam Street Culture Week.

De Koperslagerstraat wordt 2 dagen lang het festivalhart van de Rotterdam Street Culture Week met 3 loodsen en een buitenterrein. In de loodsen kan men deelnemen aan Panna, BBall en Freerunnen. Op het buitenterrein kan iedereen genieten van cultuur, muziek, fashion, eten & Kijk Je Kop!

Laat je meevoeren in de technologische wereld van Kijk Je Kop, waar Punch-Out-battelaars Kaascouse en Chris Blok zullen meedoen, samen met onze eigen komedianten Jan-Willem, Trevor, Umit, Ricky, Woody en Xavianey. Deze avond wordt gehost door de bekende FunX-presentator Cartiez Paris, met DJ Sniggy achter de draaitafel. Deze avond delen wij onze beste en slechtste ervaringen bij het leggen van verbindingen.

Dit muzikale voorproefje is gratis te bezoeken en dé gelegenheid om je lachspieren te prikkelen. Dus check in en kies je favoriete komieken, want het publiek bepaalt of team GEEL of PAARS wint!

We want more!
Wil je meer na dit voorproefje, dan kun je een week later op 17 september genieten van een avondvullend programma van “Kijk Je Kop!”, waarbij Influencer Lovella onze lachspieren prikkelt. Voor slechts €12,50 per persoon kun je deze geweldige show bijwonen in Podium Islemunda. Ga naar www.Islemunda.nl om je tickets te bemachtigen.

? Datum: 9 september 2023 – Entree gratis
? Tijd: 16.25-19.10 uur
? Locatie: Koperslagerstraat, 3077 MD Rotterdam
? Dresscode: Street/Urban

KIJK JE KOP zoekt comedytalent is een project van Podium Islemunda en Rotterdam Street Culture Week tijdens Zomer op Zuid 2023. Deze zomer is er nog veel meer moois te beleven op Zuid. Check de volledige agenda op www.zomeropzuid.nl.

© 2023 | Kijk Je Kop!