Edson da Graça samen met de comedy talenten van Kijk Je Kop

Rotterdam – Het I Feel Good Festival is een nieuw Rotterdams event voor jong en oud. Met muziek, comedy, spoken word, dans en karaoke, twee dagen lang in Podium Islemunda.

Op 13 en 14 januari kan iedereen genieten van een bomvol programma. Het festival bestaat uit twee avonden en een gratis middagprogramma voor de kids. Het wordt een echt oldskool feestje vol newskool talent en good vibes!

Vrijdag 13 januari begint het festival met een comedy night met live muziek, karaoke en een afterparty. Edson da Graça komt naar IJsselmonde om je samen met de comedy talenten van Kijk Je Kop een hilarische avond te bezorgen. Open Studio zorgt met Rotterdamse talenten voor de muzikale omlijsting. En het publiek beslist wie de grootste grappenmaker van de avond is.

Zaterdag 14 januari is de hele middag voor de kids! Er is heel veel te doen, zoals een fancy corner, game corner, Angels beauty garden, workshops dans, muziek op schoot, schminken, ballonnen vouwen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Geschikt voor kids tussen 0 en 12 jaar oud. En natuurlijk zijn er ook optredens van bekende artiesten zoals Skitta, Flex Rotterdam en…een verrassingsact. En niet te vergeten, een meet & greet voor de allerkleinsten met Paw Patrol. Deze middag is helemaal gratis te bezoeken!

Zaterdagavond wordt het I Feel Good Festival afgesloten met een line-up vol bekende artiesten uit Rotterdam. Shirma Rouse neemt haar muzikale vrienden mee, waaronder Yuli Miquel, Lady Shaynah en Dwayne Lace. Er is spoken word van Moze Nael en breakdance door Menno van Gorp. De vibe is good, feel good!

© 2023 | Kijk Je Kop!