Romano

Follow:

Als kind leerde Romano om creatieve manieren te vinden om met uitdagende situaties om te gaan. Dit heeft hem een sterk gevoel voor observatie en inlevingsvermogen gegeven, waardoor hij als geen ander in staat is om zich in verschillende personages te verplaatsen en diverse komische situaties te creëren.

Zijn brede scala aan ervaringen, van optredens in uitverkochte theatervoorstellingen tot het spelen in reclames en deelname aan televisieprogramma’s, heeft zijn podiumvaardigheden verder verfijnd. Romano weet hoe hij het publiek kan betrekken en hen een onvergetelijke en lachwekkende ervaring kan bezorgen.

Wat Romano echt onderscheidt, is zijn improvisatietalent. Hij kan moeiteloos reageren op onverwachte situaties en inspelen op suggesties van het publiek. Zijn vermogen om ter plekke grappen te maken en hilarische verhalen te verzinnen, maakt hem een waardevolle aanwinst voor Kijk Je Kop

Romano Gordon Bahadoer

Geboren op 30 september 1988 is Romano opgegroeid in het voormalige ‘ghetto’ van Hoogvliet. Het leven heeft vele uitdagingen voor Romano gehad. Hij heeft een langdurige periode van depressie doorgemaakt, waarin hij weinig tot geen zin had in het leven. Gelukkig heeft hij de nodige hulp gezocht en gevonden.

Carriere

Zijn vermogen om humor te gebruiken als middel om met situaties om te gaan, heeft hem ook geholpen. Hij begon verhalen en gebeurtenissen te delen in filmpjes op sociale media, waarmee hij niet alleen zichzelf hielp, maar ook anderen aan het lachen bracht. Een moeilijke uitdaging voor Romano was het krijgen van een nieuwe telefoon, iets wat hij zich op dat moment niet kon veroorloven, maar dankzij de steun van zijn fans kreeg hij uiteindelijk een nieuwe telefoon.

Romano haalt zijn inspiratie uit de mensen om hem heen, maar zijn grootste inspiratiebron is zijn moeder. Hij vindt haar acties en reacties mateloos grappig, en deze inspiratie weet hij in zijn kunst te verweven. Zijn creatieve proces omvat het omzetten van situaties uit het dagelijks leven en Surinaamse thuissituaties in humoristische verhalen en grappen die jong en oud aanspreken. Hij gebruikt zijn ervaringen en observaties om zijn unieke geluid en stijl te creëren

Toekomstplannen:

Voor de toekomst wil Romano graag vaker op het podium staan als komiek en hij is deze stap al begonnen door deel te nemen aan “Kijk Je Kop.” Hij hoopt verder te evolueren als artiest en zijn humor en verhalen met een groter publiek te delen. Nieuwe projecten staan mogelijk op stapel, en hij blijft experimenteren met nieuwe geluiden en stijlen om zijn artistieke visie verder te ontwikkelen.

Met zijn kijk op het leven, gevoel voor humor en doorzettingsvermogen zal Romano Gordon Bahadoer ongetwijfeld nog veel succes en lachende gezichten brengen in de komende jaren.

© 2023 | Kijk Je Kop!