Follow:

Wie ben jij?

Mijn naam is Ray Vis en ik ben 24 jaar. Dit jaar afgestuurd aan de Hogeschool Rotterdam voor de studie commerciële economie. Werk bij het bedrijf LADelft als Manager Operations. 

 

Gedrag, hobbies:

Ik ben altijd een gezellig en aanwezig persoon. Luister veel naar muziek en ben gek op lekker eten 🥘 Hou ervan om mensen te laten lachen. Mijn hobbies zijn vooral sporten ⚽️ 

 

Hoelang ben je al bezig met acteren?

Dit is de eerste keer dat ik zoiets doe. Mijn vriendin heeft me namelijk opgegeven. Alles is hierdoor nog nieuw voor me. Maar de ervaring tot nu is super. We hebben een super team en goede support 💪🏽 ik wil zeker hierin verder gaan. 

 

Ben jij het zonnetje in huis? 

Tuurlijk. De jongste is altijd het zonnetje 🤪🤪 ik ben ook wel en grappenmaker van de familie. Als ik weg ga heeft iedereen ook altijd een lach op hun gezicht. 

 

Beste excuus. 

Het beste excuus dat ik heb gebruikt is toen ik te laat was gebak had meegenomen en had gezegd dat ik dit moest halen van de leraar 😂 

 

Wat ik niet durf maar wel zou willen doen? 

Dat is een moeilijke. Wat ik nu aan het doen ben is er een voorbeeld van. Zelf vind ik het eng om voor een groep mensen die ik niet ken grappen te maken of te acteren. Ik denk dan veel na of ze het wel leuk vinden of dat ik mezelf niet voor …. zet. Maar we gaan erachter komen hoe de eerste show zal zijn. Want dan zal ik wel moeten. Dus een goede manier om dit te overwinnen. 

 

Zonsopkomst of ondergang. 

Ik kies beiden. De zonsondergang is mooi en rustgevend waardoor je een dag goed kan afsluiten waaronder de opgang juist een boost met energie geeft en tijd om je weer een stap dichter bij je doelen te brengen 🔥🔥

 

Wat is jouw levensmotto?

Mijn levens motto is: blijf jong en blijf lachen. Zorg dat je je goed voelt over jezelf en doe wat je leuk vindt. De rest komt dan vanzelf ook het salaris 😉 en natuurlijk durven. Durf je dromen achteraan te gaan. Want voor je het weet is het te laat.

2020 © Kijk Je Kop!