Jasper

Follow:

Jasper Munro staat altijd paraat met zijn instant jokes. Voorafgaand aan de show tankt hij energie met een paar koppen koffie, waardoor hij de sprankelende energie van Tijgertje krijgt en klaar is om te schitteren. 

Bij Kijk Je Kop kan hij volledig zichzelf zijn en genieten van de individualiteit en controverse tussen de spelers. Hij geniet van memorabele momenten, zoals de onbetaalbare uitdrukking op Dave’s gezicht toen hij samen met Team Geel de show wonnen.

Zijn unieke stijl en scherpe humor, zonder blad voor de mond, weten het publiek telkens weer te boeien. Hoewel hij stiekem van schelden houdt, merkt Jasper dat Nederland soms te gevoelig is voor zijn directe aanpak. Je weet nooit wat je kunt verwachten met Jasper Munro, behalve dat je verzekerd bent van een avond vol lachen, plezier en onvergetelijke momenten.

Jasper Munro

Geboren op 21 maart 1984, groeide Jasper op in het bruisende Rotterdam-Zuid. Hier heeft hij invloeden van verschillende culturen opgedaan en zijn eigen unieke flair ontwikkeld. Zijn achtergrond in hip-hop, rap en R&B heeft zijn artistieke vaardigheden gevormd en hem zijn kenmerkende stijl gegeven. Als jonge grappenmaker op de kleuterschool ontdekte hij al snel dat het leven na groep 3 te serieus werd. Na het afronden van zijn opleiding in Social Work op MBO en HBO niveau, vond hij werk in een instelling waar hij mensen met verslavingsproblemen begeleidde bij hun herstelproces. Een plek waarbij hij dicht bij zichzelf kon blijven.

Carriere

Op zijn 18e begon hij te werken in de evenementenbranche en werd al snel een succesvolle eventmanager, die het uitgaansleven van Rotterdam voorzag van zowel grote als kleine evenementen en partybusfeesten. Ongeveer zeven jaar geleden kreeg hij de vraag om presentator van een tv-programma te worden, en sindsdien heeft hij regelmatig op televisie verschenen in shows, films en series. Hij was twee jaar lang te zien op RTL4 met het programma “Grenzelooswonen” en had gastrollen in programma’s zoals de Dinoshow, Rayman is laat en Paul deelt uit. Een van zijn meest memorabele ervaringen was de deelname aan Wipeout op SBS6, waarbij hij werd opgenomen in Buenos Aires, Argentinië.

Hoogtepunten in zijn carrière waren onder andere de succesvolle evenemententournees met Faya Laurens (On Faya) en zijn evenement met Keizer (Rich Overnight), waarmee ze door heel Nederland reisden. Jasper’s artistieke stijl kan het best worden omschreven als snel en met gevatte comebacks. Opgegroeid tussen Surinamers heeft hij altijd een weerwoord klaar wanneer iemand hem probeert te dissen. Zijn stemgeluid is verre van Nederlands, met een Schots geïnspireerd accent dat vermengd is met straattaal.

Toekomstvisie
Voor de toekomst heeft Jasper plannen om zich te richten op zijn nieuwe onderneming Pure-Zen, waar hij zich zal inzetten voor de vitaliteit van anderen. Hij wil trainingen en geoorloofde ontspanningsmomenten aanbieden, en veilige omgevingen creëren waar klanten optimale vitaliteit kunnen ervaren. Daarnaast is zijn ultieme doel om de beste vader te zijn voor zijn kinderen. Hij ziet zichzelf evolueren tot een liefdevolle man die steeds meer voor anderen doet en straalt in het licht van God.

Met zijn ongeëvenaarde talent en veelzijdigheid heeft Jasper de mogelijkheid om zowel stand-up shows als films te schrijven. Zijn creatieve horizon is eindeloos, en hij staat open voor nieuwe uitdagingen en mogelijkheden in de komische wereld. Met zijn eigenzinnige humor en scherpe tong blijft Jasper Munro een naam om in de gaten te houden.

© 2023 | Kijk Je Kop!