Jose

Follow:

Wie ben jij? Naam, gedrag hobby’s etc

Mijn naam is José, ik ben zoals ik het zelf noem een multitalent. Ik kan van alles wel, alleen ligt me passie bij het entertainen. Ik word happy als jij een lach op je gezicht hebt. Als ik daarvoor gek moet dansen, zingen of springen, dan doe ik dat!

 

Me grootste hobby is en blijft dansen, zolang ik de muziek kan horen voel ik me een ander mens, ik dans dan ook voor mezelf, dat mensen meegenieten is mooi meegenomen.

 

Hoelang ben je al bezig met acteren? 

Ik denk al vanaf de basisschool, het eindejaar optreden, ik kan me nog goed heugen hoe ik me aan het voorbereiden was, had een hele belangrijke rol. Dus ongeveer 22 jaar, ik heb het nooit opgezocht omdat ik andere zaken wilde doen, toch heb ik het altijd dicht bij me gehouden en kleine projecten gedaan, “on stage” en voor de camera daar leef ik voor.

 

Ben jij het zonnetje in huis?

Je kan niet altijd het zonnetje zijn, maar zeer zeker ben ik dat voor 85%, zoals ik al heb gezegd, ik word blij als jij blij bent.

 

Wat is iets dat je niet durft, maar wel zou willen doen? En waarom?

Denk parachute springen, angstig alleen denk ik eenmaal in de lucht en gesprongen bent, het een ervaring is, die je niet kan leggen. Ik zou dat zeer zeker toch 1 keer willen doen.

 

Welke gave zou je willen hebben?

Gave om veel talen te kunnen spreken en makkelijk te kunnen leren en natuurlijk de gave om te rekenen met gemak. Dat zou ik echt een supermens zijn. 1+1*3+7,6*de macht van 12 = weet ik veel.+

Wat is jouw levensmotto?

1.Elke dag word je een stukje beter dan gisteren.

2.Don’t let somebody else its opinion become your reality.

2020 © Kijk Je Kop!