Follow:

Hello helloww, 

 

Wie ik ben?? 

Ik ben Canny 20 jaar en kom uit Rotterdam. Ik ben een vrijevogel en doe graag veel verschillende dingen. Soms doe ik zoveel tegelijk dat ik de draad kwijt raak en lekker lui helemaal niksss doe ! 

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en vind daar mijn rust in. Soms zit ik uren voor de spiegel en transormeer ik mezelf in een buitenaardse wezen doormiddel van make up, een andere keer zit ik lekker met muziek te tekenen of te schilderen. Daarnaast maak ik verschillende filmpjes waarbij ik hoop mensen te laten lachen en te laten zien dat je niet alles zo serieus hoeft te nemen ! 

Hoelang doe ik al aan acteren ? Nou als kind was ik al vol op met mijn 100en knuffeldiertjes aan het acteren. In mijn fantasie waren we een dag superhelden en de andere dag schurken. Al me knuffels en ik hadden allemaal een andere rol. Daar begon mijn liefde voor spelen en creeeren.

Naast mijn familie deed ik ook altijd gekke typetjes na en probeerde ze aan het lachen te krijgen. Mijn liefde voor acteren is nooit weg gegaan en ik vind het heerlijk om vol in een rol te zitten. 

 

Hahah of ik het zonnetje in huis ben ? 

Als enige jonge thuis en ook nog eens de jongste, owja en niet te vergeten de leukste thuis ben ik inderdaad ‘t zonnetje in huis. Maar vergis je niet, ik ben ook heel vaak de storm, orkaan, aardbeving of whatever thuis. Maar heyy, na regen komt altijd zonneschijn he … i guess :p 

 

Iets wat niet veel mensen van mij weten is dat ik een echte dromer ben. Ik kan uren afdwalen in mijn eigen gedachten en fantasiewereldje. In een gesprek heb ik vaak het idee dat ik super goed luister naar de ander maar een minuut of twee later besef ik me vaak dat ik geen woord heb mee gekregen van wat er gezegd werd ! Ik kan me hier wel eens voor schamen, omdat het kwartje soms net iets te laat valt bij mij. Maar het maakt niet uit, want vanuit mijn dromenwereldje ontstaan mijn leukste en gekste ideeen 

 

Hoe oud zou ik zijn als ik mijn leeftijd niet zou weten?? Hmm, moeilijke vraag. Als ik naar mijn gedrag zou kijken zou ik zeggen dat ik een 6 jarige kindje ben die alles lekker nog lekker aan het ontdekken is en geweldig vind. Maar als ik in een diep gesprek zit met iemand en filosofeer over het leven zou ik zeggen dat ik een 80 jarige man ben die 15x de wereld is rondgereisd en van alles heeft meegemaakt. 

 

Waar ik inspirarie uit haal. Vooral uit mezelf. Wat zou kleine Can tof vinden om te zien of om te doen. Daarnaar probeer ik te leven. Daarnaast haal ik ook inspirtatie uit mensen die volop zichzelf zijn zonder schaamte. Daar kan ik erg enthousiast van worden en dat geeft mij weer energie om nogmeer nieuwe kanten van mijzelf te ontdekken. 

Mijn levensmotto is: Doe wat je niet laten kan. 

Je hebt niks te verliezen, dus doe wat je niet latenn kan !!!

2020 © Kijk Je Kop!